De eerste les start op donderdag 12 april. De lesindeling, de lestijden en de lesweken schijnen uiterlijk 9 april op de website. Normaal zijn het altijd 3 lessen € 19,95. Omdat donderdag wat onregelmatig valt en je wellicht ook eentje afwezig bent krijg je dit jaar 4 lessen voor € 19,95
3 lessen + 1 Les extra
12 april les 1
19 april geen les ivm competitie tennisvereniging senioren
26 april les 2
3 mei geen les mei vakantie
10 mei geen les hemelvaartsdag
17 mei les 3
24 mei geen les ivm competitie tennisvereniging senioren
31 mei les 4 De rest van de lessen mocht je door blijven tennissen zijn gewoon elke week.

– Gratis gebruik van tennisracket en tennisballen
– Gratis gebruik van tennisbanen

1. Er is geen tennisles gedurende de basisschool vakanties te weten: herfst, zomer, voorjaar- en kerstvakantie. Ook op officiële feestdagen wordt er niet gelest.
2. Ziekte, blessures e.d. geven geen recht op restitutie van lesgeld, wél kan in overleg de mogelijkheid worden geboden de gemiste lessen op een later tijdstip geheel of gedeeltelijk in te halen. (er is veel mogelijk in overleg)
3. De tennisschool deelt de lessen in
4. Tennisschool van der Lecq & Hilwerda stelt zich niet verantwoordelijk voor diefstal of schade aan eigendommen van cursisten.
5. In alle zaken waarin dit lesreglement niet voorziet beslist tennisschool van der Lecq & Hilwerda waarbij gestreefd wordt naar een aanvaardbare oplossing voor alle partijen.
6. Bij het uitvallen van de lessen wordt er als volgt ingehaald: •Ziekte of afwezigheid van de leraar wordt ingehaald. •Voor het zomerseizoen: Bij onwerkbaar weer of onbespeelbare banen komt de eerste les voor rekening van de leerling, de tweede les voor rekening van tennisschool van der Lecq & Hilwerda, de derde les weer voor rekening van de leerling, enz. Eenmaal aangevangen lessen worden niet ingehaald. •Voor het winterseizoen: Op het leswekenschema wordt rekening gehouden met inhaal mogelijkheden, zijn de inhaalmogelijkheden allen gebruikt vervallen de eerst volgende twee lessen. Zijn er dan nog te geven lessen over vindt er restitutie van het lesgeld voor de overige lessen.
De junior lessen zijn donderdag tussen 1700 - 19.30. De senioren starten op zijn vroegst vanaf 19.00 uur tot 22.00 Vul hierboven in hoelaat je op de tennisbaan aanwezig kan zijn:
Ondergetekende machtigt de ontvanger onherroepelijk om het verschuldigde lesgeld van zijn/haar rekening af te schrijven.
Tennisschool Van der Lecq & Hilwerda Feikemastraat 35 8801 BL Franeker Bankrekeningnummer: NL71 RABO 0145.2497.78